Slaapkamerkasten op maat

De slaapkamer is de ruimte bij uitstek waar rust moet heersen. Een ordelijke omgeving bevordert die rust en een ingebouwde wandkast of dressing op maat is een uitstekend middel om daarbij te helpen. 

Creëer rust & ruimte

Kleding, lakens, winterdekens,… uw slaapkamerkasten moeten letterlijk veel kunnen slikken. Maar als uw kast op uw maat gemaakt is, is het een fluitje van een cent om er alles netjes in op te bergen. U kan namelijk bij het kiezen van de indeling met alles rekening houden, of het nu om een ruime dressing gaat, een eenvoudige inloopkast of een mooie wandkast. Kiest u bovendien voor schuifdeuren, dan bespaart u ook nog eens heel wat ruimte. 

Naadloos geïntegreerd in uw interieur

Uw maatkasten zijn niet alleen op praktisch vlak op u afgestemd. Ze passen ook perfect in uw interieur. Uiteraard sluiten uw slaapkamerkasten naadloos aan op uw muren en plafond, ook onder een schuin dak. Maar u hebt bij Armaro ook een bijna eindeloze keuze qua stijl, kleur, vorm en materialen. Die materialen kiezen we trouwens met de nodige aandacht voor het milieu en op basis van strikte kwaliteitseisen.

Kies de indeling & accessoires van slaapkamerkasten

Wanneer u uw slaapkamerkasten op maat bestelt bij uw lokale Armaro-verdeler, krijgt u uitgebreid advies over de vele mogelijkheden. Niet alleen bij het kiezen van de buitenkant van uw kast (welk formaat, welk materiaal, welke kastdeuren,…), maar ook bij de indeling. Elk hoekje en kantje van uw kast wordt optimaal benut.

Een slaapkamerkast is bijna altijd ook een kleerkast. Daarom zijn er heel wat specifieke toebehoren beschikbaar. Denk maar aan dassenhouders, uittrekbare spiegels of verlichte garderobestangen.

Meer weten over de kasten op maat van Armaro? Kom op ontdekking in onze toonzaal of ga langs bij uw verdeler

youtubegoogleplus