Kastinrichting dressing of kleerkast op maat

Als u de perfecte buitenkant voor uw kast gekozen hebt, is het tijd voor de inrichting. Armaro heeft alle accessoires in huis voor de inrichting van uw dressing-, wand- of kleerkast op maat. Het resultaat van een doordachte inrichting, is een kast die niet alleen perfect harmonieert met uw interieur, maar ook met uzelf. Een niet te onderschatten dagelijks comfort!

De juiste inrichting kiezen

Waarop baseert u zich best bij uw keuze? Kijk ten eerste naar de functie van uw kast. In een keukenkast volstaan misschien enkel eenvoudige schabben en manden, terwijl u in een dressing zeer specifieke accessoires kan gebruiken. Denk maar aan  houders voor dassen, broeken of rokken, liftgarderobestangen,  schoenrekken en uitschuifbare spiegels.

Ten tweede denken we bij Armaro na over uw persoonlijke gewoontes. Wat hebt u het vaakst nodig? Wat moet altijd binnen handbereik zijn? Welke zaken hebt u misschien maar 1 keer per jaar nodig?

Ten derde speelt ook de omgeving een rol. Hoe hoog is uw kast en hoe groot bent u? Is er veel natuurlijk licht of juist geen? Waar is er extra verlichting nodig? Tot slot zorgen we ook nog dat ieder hoekje en kantje van uw kast nuttig gebruikt wordt.

Kom ontdekken hoe handig en mooi onze kasten zijn in onze toonzaal.

youtubegoogleplus