Ingebouwde maatkasten

Als het op maatkasten aankomt, kennen we bij Armaro geen standaard, enkel onderscheidend maatwerk. Elke kast die we maken is uniek. Zo'n handige maatkast maakt je het leven bovendien een stuk gemakkelijker! 
 

Kiezen zonder grenzen

Zoekt u iets dat past in uw moderne interieur? Gaat u eerder voor klassiek of landelijk? Of is tijdloos meer uw ding? Nagenoeg alles is mogelijk. U kiest bovendien uit zo’n 800 kleurencombinaties. Ook qua accessoires en inrichting zijn de mogelijkheden legio: laden, das- of broekdragers, uitschuifbare legplanken,…

Kastdeuren met dat ietsje extra

Ieder detail telt bij Armaro, maar we besteden bijzondere aandacht aan de deuren van uw kast. Dat is uiteindelijk het meest zichtbare gedeelte. We bieden u hier een zeer ruime keuze aan draaiende deuren en schuifdeuren met innovatieve schuifsystemen.

Ruimte optimaal gebruiken

De meeste maatkasten gaan van wand tot wand en van vloer tot plafond. We maken ook kasten in L- en U- opstelling, bijvoorbeeld voor uw dressing. Ook met een schuin plafond weten we perfect wat te doen. Alle ruimte wordt optimaal benut.

Een unieke Armaro-maatkast in uw woning of bedrijf? Contacteer snel uw lokale verdeler.  

youtubegoogleplus