Armaro Benelux, een nieuwe naam, toonaangevend in meubelen op maat

De zaakvoerders van Armaro Benelux zijn reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in meubelen op maat. Onze specialisaties zijn maatkasten en dressings, maar ook tv-meubelen, bureau-inrichtingen en andere kastoplossingen zijn een kolfje naar onze hand.

1. Internationale marktleider

Als onafhankelijke unit van een gerespecteerde internationale marktleider, leveren wij ons maatwerk aan de lokale vakhandel. Onze zorgvuldig geselecteerde verdelers plaatsen uw kast met uiterste precisie, terwijl wij waken over stipte leveringen en absolute topkwaliteit.

2. Maatwerk in de breedste zin van het woord

Uw keuze bij Armaro Benelux is nagenoeg grenzeloos. Van muur tot muur en van vloer tot plafond werken wij uw kast uit, exact volgens uw wensen. Maar liefst 800 kleurencombinaties en een gevarieerde materiaalkeuze (aluminium, glas, gemelamineerde platen) zorgen voor variatie in ons gamma. Armaro Benelux gebruikt trouwens enkel milieuvriendelijke en recycleerbare materialen

3. Iedereen kan bij ons terecht

Zowel voor woningen als voor bedrijven kunt u bij ons terecht, en dat in iedere prijsklasse. Het meest gegeerd zijn onze dressings of inloopkasten, maar ook onze kasten voor de hal, slaapkamer, berging, woonkamer en kantoor versmelten moeiteloos met uw interieur. Daarnaast produceren we maatkasten voor hotels, vakantiewoningen en de verzorgingssector.

4. Kwaliteit & garantie

Meer dan 300 gespecialiseerde medewerkers hebben maar 1 doel voor ogen: kasten produceren waarmee u 100% tevreden bent. Daarom gebruiken we enkel uiterst duurzame materialen die een leven lang meegaan. Het enige onderdeeltje van uw kastsysteem dat kan verslijten is het wieltje van uw schuifdeursysteem. En daarop krijgt u 10 jaar garantie.  

5. Topservice

Ook onze service is onberispelijk. Uw lokale Armaro-verdeler werd geselecteerd op basis van strikte kwaliteitsnormen. Hij of zij krijgt van ons uitgebreide ondersteuning en geeft u het beste advies op basis van uw wensen en budget. Uw ideale kast wordt daarna stipt geleverd door ons en met de grootste zorg geplaatst door uw vakman.

Ga langs bij uw verdeler en maak uw interieur compleet met een Armaro-maatkast.

Wilt u uw zaak laten meegenieten van het prestige van Armaro Benelux?  Word verdeler!

 

 

 

 

youtubegoogleplus