Ontwerp & bestelling dressings, draai- of schuifdeurkasten

Inspiratie opgedaan in onze toonzaal en de talloze mogelijkheden voor onze dressings, draai- en schuifdeurkasten ontdekt? Begint de maatkast of dressing van uw dromen stilaan vorm te krijgen in uw hoofd? Of hebt u juist nog extra hulp nodig bij het kiezen? Kom dan langs bij Armaro. Samen realiseren we uw droomkast.

Hoe maken we uw gedroomde kast?

1. Het ontwerp

De eerste stap is een kennismakingsgesprek met een van onze dealers. Breng de afmetingen van de ruimte mee of laat voor complexe situaties vooraf een van onze dealers langskomen om alles op te meten.

Tijdens het gesprek gaan we eerst na wat u precies wil en nodig heeft. Zo kunnen we het ontwerp zowel qua uiterlijk als qua praktische indeling afstemmen op uw leefgewoontes.

Daarna maken we een perspectief-tekening op de computer dat u een beeld geeft van hoe uw kast eruit gaat zien. Dit voorontwerp  werken we in detail verder af op basis van uw budget. Waar wenst u verlichting? Welke accessoires hebt u nodig? We leggen u alle mogelijkheden voor die interessant zijn voor u. U hoeft enkel nog te kiezen.

2. Uw droomkast wordt werkelijkheid

Voor uw maatkast in productie gaat, komt uw dealer bij u langs om alles nog eens heel precies na te meten. Op dit moment spreken jullie ook af wanneer uw droomkast klaar zal zijn en geplaatst mag worden.

Het definitieve ontwerp vertrekt dan naar onze productie-unit in Eppegem. Daar wordt uw kast met de grootste zorg exact op maat afgewerkt. Op de afgesproken datum komen onze gespecialiseerde vaklui uw kast plaatsen. Vanaf dan kunt u genieten van uw gloednieuwe, uiterst handige en wondermooie Armaro-maatkast! 

  • Ontwerp & bestelling dressings, draai- of schuifdeurkasten
  • Ontwerp & bestelling dressings, draai- of schuifdeurkasten1
youtubegoogleplus