Maatkasten voor de woonkamer

De Engelsen noemen de woonkamer niet zonder reden living room. Dit is de kamer in uw huis waar het meest geleefd wordt. Uw woonkamer of living mag dus best een mooie eyecatcher krijgen. Een unieke maatkast bijvoorbeeld. 

Een eyecatcher die ook nog eens praktisch is

Maatkasten zijn niet alleen een mooie blikvanger in uw woonkamer. Ze zijn vooral ook praktisch. Uw kast wordt ontworpen op maat van uw dagelijkse gewoontes, zodat u al uw spullen makkelijk kan opbergen of net mooi in het oog laten springen. Zo kunt u ruimte voorzien voor uw tv, uw mooiste familiefoto’s en uw leukste souvenirs. Maar u kunt ook makkelijk uw paperassen verstoppen, of speelgoed bijvoorbeeld. Kies een indeling die u het best past en mooie kastdeuren om het geheel af te maken. 

Tv-meubelen, wandkasten & boekenkasten op maat

Heel populair voor de woonkamer zijn tv-meubelen en boekenkasten op maat. Deze  maatkasten worden zo ontworpen dat ze een volledige wand benutten en ze versmelten als het ware met het interieur van uw woonkamer. Uiteraard kunt u de 2 ook combineren, of nog andere opbergelementen toevoegen.

De ideale maatkast voor u, uw gezin en uw huis is binnen handbereik. Ga dus nu langs bij uw Armaro-verdeler of bezoek onze toonzaal en ontdek dat bijna alles mogelijk is! 

youtubegoogleplus