Wandkasten op maat voor uw keuken

Hou uw keuken altijd snel en makkelijk op orde dankzij de ingebouwde wandkasten op maat van Armaro. Opbergoplossingen & interieur gaan hand in hand!  

Uw keuken vlotjes op orde

In uw keuken is het vaak een bedrijvigheid van jewelste, niet? Rond de keukentafel wordt gekookt, gegeten, afgewassen, maar er wordt vaak ook huiswerk gemaakt, geknutseld, was opgevouwen of een ander klusje geklaard. Bij al die karweitjes komen veel spullen kijken, en die wilt u natuurlijk allemaal makkelijke kunnen opbergen. Met ingebouwde wandkasten op maat verdwijnt uw spullenstorm als sneeuw voor de zon.

Handige opbergoplossingen 

Iedereen heeft andere gewoontes, dus andere opbergnoden. De wandkasten van Armaro bieden u een opbergoplossing volledig op uw maat. Uw lokale verdeler staat klaar met vakkundig advies. Hij of zij schat op basis van ervaring in welke indeling en accessoires voor u specifiek het interessants zijn. Grote of kleine vakken, draaideuren of schuifdeuren, een vrije ruimte om uw fotokaders in te zetten? Het kan allemaal.

Hetzelfde materiaal als de rest van uw keuken? Geen probleem!

Het enige wat u daarna nog hoeft te doen, is een kleur en ontwerp kiezen. Natuurlijk wil u liefst dat uw wandkast overeenstemt met de rest van uw keuken. Wilt u exact hetzelfde materiaal? Geen probleem. Uw keukenleverancier kan ons de panelen van uw keuken bezorgen, waaruit wij de deuren van uw nieuwe wandkast kunnen vervaardigen.

Wij kunnen niet wachten om onze ideeën met u te delen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal, waar u maar liefst 30 verschillende wandkasten en dressings kan bewonderen en 150 kastdeuren. Een Armaro-maatkast bestellen? Contacteer uw verdeler

youtubegoogleplus